Reis mee

Content voor bedrijven, ook in het buitenland.

Als bedrijfsfotograaf leg ik niet alleen de schoonheid van de bestemmingen vast, maar ook de mensen en de verhalen die daarbij horen. Mijn doel is om diepgaande documentaires te creëren die de essentie van een plaats en haar cultuur vastleggen, terwijl ik tegelijkertijd de unieke kenmerken van elk bedrijf dat ik fotografeer benadruk.

— --

Het werken in het buitenland vereist flexibiliteit, creativiteit en een open geest, omdat je nooit precies weet wat je te wachten staat. Maar voor mij is dat juist het spannende en uitdagende aspect van mijn werk. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe avonturen en ervaringen, en ik ben vereerd dat ik momenten van schoonheid en inspiratie kan vastleggen voor bedrijven en organisaties over de hele wereld.


Bovendien heb ik het geluk dat ik ook een drone bezit, wat mijn fotografie-ervaring naar een hoger niveau tilt. Met behulp van mijn drone kan ik adembenemende luchtfoto's en -video's maken die een nieuw perspectief bieden op de locaties die ik bezoek.


Dus, of het nu gaat om het vastleggen van een adembenemend landschap met behulp van mijn drone, het documenteren van de dagelijkse activiteiten van een plaatselijke gemeenschap of het in beeld brengen van de productieprocessen van een bedrijf, ik sta klaar om mijn passie en talenten in te zetten om fantastische beelden te creëren die een blijvende indruk achterlaten.

Scandinavië

Schoonheid van de Zweedse westkust

Jämtland, Zweden

Voor deze opdracht werd ik ingeschakeld door een Zweeds berghotel om een aantal van hun winterse activiteiten in beeld vast te leggen voor hun social media kanalen, om zo hun potentiële gasten te inspireren en verliefd te laten raken op het mooie gebied waarin zij gevestigd zijn.

Winterse AirBnB in een droomvlucht

Ekne, Noorwegen

Gl. Ålbo

Droomcamping aan het water in Denemarken

Ut en Thús campers

Belevingsfoto's in Noorwegen

Helderblauwe zee aan de Côte d'Azur of de koude Noorse zeekust?

Belevingsfoto's toerisme Noorse kust