Elk moment telt

Echte gevoelens en authentieke momenten puur vastgelegd


Mail naar annagroeniafotografie@gmail.com om mijn trouwbrochure aan te vragen met daarin alle pakketten en prijzen!

Storytelling bruiloftsfotograaf: wat houdt dat precies in?

Beelden met emotie


Ik leg niet alleen de mooie momenten vast, maar ook de intieme en emotionele momenten die de essentie van jullie dag weergeven. Mijn foto's vertellen jullie verhaal en laten jullie de emoties herbeleven, telkens wanneer jullie ernaar kijken.

Onopvallende aanpak


Ik ben zo onopvallend mogelijk tijdens jullie bruiloft. Hierdoor voelen jullie je meer ontspannen en spontaan, waardoor ik op een natuurlijke wijze jullie waardevolle momenten kan vastleggen zonder dat jullie het gevoel hebben constant gefotografeerd te worden.

Samenhangend verhaal


In plaats van losse foto's, creëer ik een verhaal met beelden die naadloos op elkaar aansluiten. Dit betekent dat de foto's een chronologische volgorde hebben en de gebeurtenissen van jullie dag in een prachtig verhaalvorm gepresenteerd worden.

Een andere kijk


Als storytelling bruiloftfotograaf heb ik een unieke kijk op het vastleggen van jullie bruiloft. Ik ga altijd op zoek naar bijzondere en vooral onverwachte momenten die andere bruiloftfotografen misschien over het hoofd zouden zien. Dit resulteert in verhalende beelden die jullie bruiloft op een bijzondere manier vastleggen.